Bröllop på Munkedals Herrgård!

Säg ”ja” till kärleken på Munkedals Herrgård! Vår 200 år gamla herrgård skapar den perfekta inramningen för ert Bröllop på Munkedals Herrgård – en plats där natur och romantik möts. Vi välkomnar sällskap upp till 40 personer och erbjuder unika herrgårdslokaler för en minnesvärd ceremoni.

När ni bokar bröllop på Munkedals Herrgård blir hela herrgården er egen exklusiva arena. Från incheckning kl. 15:00 till vigsel i parken, på stenbron eller i närliggande kyrka, strävar vi efter att göra er dag helt unik och personlig.

Vår 200 år gamla herrgård är perfekt för er som vill gifta sig på en naturnära, romantisk plats.

Ert bröllop inkluderar:

Brudskål med 1 glas mousserande vin

Vita linneservetter och vita linnedukar

Presentbord

3-rätters middag med vinpaket och kaffe

Övernattning i dubbelrum

Herrgårdens frukostbuffé

Boka Bröllop på Munkedals Herrgård där varje ögonblick blir en del av er kärlekssaga. Vi ser fram emot att skapa oförglömliga minnen tillsammans med er!

Tillägg:

Blommor

Vi rekommenderar gärna att kontakta vår lokala blombud  ”Jimmis Handelsträdgård”. 

Tårta

Låt underbara Therese & Jennifer på ”Jimsdotter Bakar” hjälpa er med att hitta den perfekta tårtan för er stora dag!

Det finns så klart också möjlighet att lägga till snacks och avec. Har ni andra önskemål så tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till med allting!

Boende:

På Munkedals Herrgård finns det totalt 28 sängar uppdelade på 15 rum.

På ovanvåningen finns en nyrenoverad stor allmän balkong där ni kan sitta och avnjuta en kaffe i en lugn, ostörd miljö med utsikt över lummig skog och vacker gräsbädd.

Vi erbjuder både enkelrum och dubbelrum i både herrgårdsbyggnaden och annexet. Rummen är inredda efter olika personligheter som har haft stor betydelse inom brukets och herrgårdens historia.